Emvecon

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Fixed Price

Fixed price projecten zijn meestal losstaande, welomlijnde computerprogramma's. De ontwikkeling hiervan hoeft niet noodzakelijk ter plaatse te gebeuren. Een fixed price project is niet enkel een computerprogramma, het kan ook een studie zijn naar de ICT-mogelijkheden binnen een bedrijf.

Op deze pagina staat een greep uit de verschillende fixed price opdrachten reeds uitgevoerd door Emvecon.

Difa, Data Input for Forwarding Agents, is ontwikkeld voor Lamberigts & Van Daelen, een expeditiekantoor in Antwerpen. Dit systeem verzorgt de relatie tussen de naties en haar klanten bij het lossen en laden van goederen en het stuffen en strippen van containers. Difa verdeelt aan de hand van maten en gewichten goederen in verschillende prijsklassen om zo de prijs te berekenen voor het behandelen van deze goederen. Zodoende beschikt Lamberigts & Van Daelen over een manier om de prijs van binnenkomende facturen te controleren tegenover die van de leverancier, en om uitgaande facturen aan de kant te regelen.

Warehouse 2000, een magazijn beheersysteem, is ontwikkeld voor Ecu Line, een LCL specialist. Het systeem laat toe om op een intuïtieve manier ladingen van containers in het systeem in te geven. Dit met inbegrip van locatiebepaling in het magazijn en de behandeling van gevaarlijke goederen. Nauwe samenwerking met het operationeel systeem van Ecu-Line laat toe dat controle van de verwachtte en uiteindelijk geleverde goederen eenvoudig afgepunt kan worden. Extractie van goederen uit het magazijn is uiteraard even intuïtief opgebouwd als de ingave.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu