Emvecon

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Webdesign

Webdesign is een fixed price opdracht met als voornaamste specificatie dat het ganse project gerelateerd is tot het internet. In de ICT, zoals we die vandaag de dag kennen, wordt alles dat tot het wereldje van internet behoort als iets apart beschouwt. De internet ontwikkelcultuur is ook meestal anders, meer visueel zo je wil. Het belangrijkste dat geldt voor webdesign is echter dat het bereikbaar is voor iedereen.

Op deze pagina staat een greep uit de verschillende webdesign opdrachten reeds uitgevoerd door Emvecon.

iC² e-Marketing tool is een intranet web-based geautomatiseerd persoonlijk e-mail en nieuwsbrief systeem voor DHL. Met behulp van templates en 'building blocks', bv tekst en beeld, kan men op een eenvoudige manier een nieuwsbrief en/of mailing opstellen. Tags en een database laten het toe om vooral de e-mail te personaliseren en zodoende het beeld te scheppen van persoonlijke aanspreking.

XML Intrastat tool is een intranet web-based applicatie voor ABX Logistics/Worldwide die zorgt voor een automatische conversie van Intrastat tekstdata naar XML formaat.

Nalyra Dogcenter is de website van Nancy Van Acker. Zij is als zelfstandige actief voor het welzijn van hond en baas, met een specialisatie in therapiedieren.

Maklikreg Nala is een tribute site.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu